top of page

GASTGEZINNEN GEZOCHT

Als gastgezin bieden wij u een teefje of reutje als uw huishond. Het teefje blijft gedurende de fokperiode eigendom van Wakkerzeelse Doodles. Hiervoor wordt een contract opgemaakt. Het is vanzelfsprekend dat ons meisje bij u in het gezin blijft nadat zij haar nestjes heeft gekregen. Na het krijgen van de nestjes wordt de teef, na sterilisatie, uw eigendom. Alle kosten rondom zwangerschap zijn voor onze rekening, alle andere kosten die horen bij een hond zijn voor rekening van het gastgezin.
Omdat wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in zorgzame gezinnen plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient en kunnen wij meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle.
Het gastgezin woont bij voorkeur dicht bij ons in de omgeving van Wakkerzeel (Haacht), niet verder dan op een afstand van ongeveer een half uur rijden.
Een teefje zal haar nestjes, als ze op de juiste leeftijd is, bij ons krijgen nadat ze volledig getest is. Dat betekent dat ze rondom de bevalling ongeveer 9 weken bij ons verblijft. Tijdens de kraamtijd bent u uiteraard van harte welkom om moeder met de pups te bezoeken. 
Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op via de knop contact hieronder voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.

Gastgezin: Over mij
bottom of page